Donţu: PSD va continua programul de guvernare al USL

Categories: Blog Politic, Comunicate de Presa, De la oameni pentru oameni

Ovidiu Donţu a anunţat că principiile USL vor fi continuate de PSD prin asumarea programului de guvernare al Uniunii Social Liberale

Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Donţu a anunţat că social-democraţii vor continua programul de guvernare asumat de USL. După ce la nivel naţional liberalii au anunţat ieşirea de la guvernare, Ovidiu Donţu şi-a exprimat părerea de rău cu privire la această situaţie, anunţând în acelaşi timp că principiile USL vor fi continuate de PSD prin asumarea programului de guvernare al Uniunii Social Liberale şi care va fi pus în practică de un Guvern restructurat care va fi votat în data de 4 martie în Parlament.

„Vreau să le mulţumesc tuturor militanților USL aflaţi la baza partidelor componente ale acestei uniuni, celor care au pus bazele modernizării României prin principiile agreate de USL. Vreau să-mi exprim regretul că nu am reuşit să ducem până la capăt o parte din aceste proiecte, însă poate avem forţa să finalizăm măcar proiectul de modernizare a Constituţiei României. Şi solicităm să ni se alăture toti cei care cred într-o Românie eliberată de Traian Băsescu şi de sistemul lui securist de subordonare a instituţiilor statului şi de învrăjbire a românilor”, a declarat Ovidiu Donţu.

El a subliniat că PSD trebuie să redea independența tuturor instituțiilor statului, să reia dialogul democratic şi să asigure transferarea creşterii economice şi absorbţia record de fonduri europene în nivelul de trai al românilor. Senatorul PSD de Suceava a remarcat faptul că, din păcate, liderul PNL, Crin Antonescu, a cedat exact în momentul în care USL a început să construiască ceva solid pentru România. Ovidiu Donţu a spus că declaratiile lui Crin Antonescu din aceste momente sunt incomplete şi au în spatele lor alte lucruri şi un proiect politic pe care liderul PNL îl construiește cu alţi parteneri decât PSD. „USL a făcut un PNL puternic. Le urez succes şi să rămână uniţi! Noi trebuie să asigurăm stabilitatea ţării şi să ducem mai departe speranţele oamenilor într-o viaţă mai bună. În anul 2016 vom prezenta raportul de activitate către cetăţeni şi vom primi judecata acestora!”, a încheiat Ovidiu Donţu.


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home2/dontu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044