Donţu îl atacă la amendamente pe Flutur

Categories: Blog Politic, Comunicate de Presa, De la oameni pentru oameni

Donţu : ”Termica este obligată să furnizeze căldură în caz contrar va plăti daune”

 

Senatorul PSD de Fălticeni, Ovidiu Donțu, a declarat joi că amendamentele ”copy paste” depuse de senatorul PDL de Suceava, Gheorghe Flutur, la Legea bugetului de stat pe anul 2014, privind alocarea de bani pentru o serie de investiții, reprezintă de fapt amendamente la propriile nerealizări. Donțu a afirmat că toate proiectele reclamate de Flutur sunt întârziate sau îngropate de guvernarea pedelistă. ”E greu să îndrepţi într-un an de zile urmele jafului fără de margini a guvernării portocalii mai ales că la trei pătrimi din amendamente Gheorghe Flutur a renunţat în plen, pentru ca nu le-a susţinut. De unde rezultă că nici domnia sa nu a crezut în ele. Studiourile cinematografice Flutur-Hollywood au prezentat toate fantasmagoriile care le-au trecut prin cap ca proiecte realizabile într-un an 2014, nerealizate de regimul Băsescu în 8 ani, iar Elena Udrea a trecut cu gențile pline de bani guvernamentali şi europeni, a lăsat câte un ciubuc pădurarului scenarist Flutur, după care s-a întors cu ei la Bucureşti”, a spus Donțu.

PDL acuzat de ipocrizie fără margini și lipsă de scrupule

El a arătat că prin depunerea celor 286 de amendamente la Legea bugetului de stat pe 2014, PDL a dat dovadă de o ipocrizie fără margini. ”Trebuie să recunosc, aș putea fi invidios pe această cifră și acest spor extraordinar de care au dat dovadă colegii de la PDL- dacă și numai dacă!- ea nu ar exprima o ipocrizie fără margini și o lipsă de scrupule, subliniate ambele de incapacitatea vădită de soluționare a unor probleme cu care, noi, acum, este mai mult decât evident că ne confruntăm. Așa cum am mai spus în unele rânduri, este extrem de confortabil să arăți cu degetul, să declari că te arunci în luptă ca un erou, să te declari dezgustat și superior într-o situație pe care tu însuți ai provocat-o cândva și pe care acum o amendezi de sute de ori, în numele celui în care îți transferi erorile și neputința, transformându-te în protagonistul unui film de mâna a doua în care hoțul se autodenunță. Mă întreb cine i-a împiedicat până acum mai bine de un an pe colegii de la PDL, când nu se simțeau ”cu pumnul în gură” și nici la ”pixul” vreunuia dintre noi, cei de la PSD, să își asume și nu numai, să facă! ceea ce trebuie pentru țara asta și mai puțin pentru buzunarele și intersele proprii”, a spus senatorul social democrat. Donțu consideră că Flutur face ”demagogie ieftină” și că arată cu degetul spre ”cuiele din propria talpă”. ”Flutur se stropşeşte în oglindă când amendează cu sete în Parlamentul României proiectele restante. Arată cu degetul spre cuiele din propria talpă. Bugetele de după guvernarea mafiotă a partidului lui Flutur trebuie mai întâi să redea drepturile băneşti şi demnitatea românilor. Şi chiar în timp ce Flutur face demagogie ieftina în presă , Băsescu, îi îndepărtează pe investitorii străini, decredibilizând ţara în relaţia cu FMI , făcând tot felul de declaraţii menite să ne arunce moneda naţională în haos cu efect dezastruos asupra românilor care au credite în valută”, a declarat senatorul social democrat.

Donțu opinează că Flutur este cuprins de disperarea scindării PDL

Ovidiu Donțu crede că Gheorghe Flutur este cuprins de disperarea scindării PDL, anul viitor fiind iminentă plecarea a jumătate dintre parlamentari la Mişcarea Populară. El apreciază că prin alocările financiare votat în Parlament la Legea bugetului de stat șoseaua de centură a Sucevei, una dintre investițiile pentru care parlamentarii PDL de Suceava au depus un amendament, va fi gata anul viitor. Donțu se întreabă retoric la ce mai era necesar amendamentul lui Flutur la şoseaua de centură dacă prin bugetul pe 2014 erau alocați toţi banii pentru finalizarea investiției, la Anexa 3/13/29 la Secretariatul General al Guvernului. ”Acest lucru coroborat cu finalizarea depozitelor ecologice de gunoi la Moara şi Pojorâta însemnând costuri mai reduse pentru autorităţile locale la cheltuielile cu gunoiul, finalizarea modernizării aeroportului Ştefan cel Mare la termen ca poartă de intrare în judeţul Suceava, cu începerea lucrărilor la DN 29 Suceava – Botoşani care are alocată 60% din suma încă de la începutul anului 2014, urmând ca restul de 40% să fie alocaţi la rectificare, îi dă frisoane lui Gheorghe Flutur făcându-l să se mute în Bucureşti întrucât ca secretar general PDL va candida din partea PDL Bucureşti la următoarele alegeri şi are de reorganizat filialele PDL din toată ţara abandonând activitatea de legiferare în Parlamentul României având o prezenta la vot în Senatul României pe luna noiembrie de 0%”, a adăugat Ovidiu Donțu.


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home2/dontu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044